Leer het nu zelf

Ben je wel eens toe aan wat anders dan altijd maar dat Gillette mesje? Voor veel mannen is het een wens te ervaren hoe het is om jezelf te scheren met een authentiek open scheermes. Maar hoe behaal je het optimale scheerresultaat? Naast een goede scheertechniek, de keuze van het juiste mes en het onderhoud daarvan, is het gebruik van de juiste scheerkwast, scheerzeep en verzorgingsproducten essentieel voor een goed resultaat. Om dit alles goed onder de knie te krijgen, of om het gewoon eens te ervaren biedt de Heerensalon diverse scheercursussen aan.

Hieronder ziet u de mogelijkheden, voor meer informatie, data en prijzen kunt u contact met ons opnemen of kijk op onze scheerwinkel.

Scheercursus open scheermes - De Heerensalon
  • In twee middagen/avonden leer je jezelf scheren met een open scheermes.
  • We leren je de perfecte scheerzeep aanmaken, aanzetten van het mes op een scheerriem, scherpen op de spanriem, wetten op de slijpsteen en natuurlijk het scheren zelf.
  • De 2e keer gaan we alle eventueel ontstane vragen en moeilijkheden na het thuis scheren voor je oplossen.
  • Veel persoonlijke aandacht in een groep van 4-5 personen.

Kortom, een uitgebreide scheercursus voor de man die het authentieke scheren ook echt onder de knie wil krijgen.

  • Scheercursus voor professionals. In deze training brengen we u en uw team de authentieke scheervaardigheden bij. Deze kan plaats vinden op uw of op onze locatie. In de training wordt gewerkt met een breed internationaal assortiment scheerzepen en verzorgingsproducten. Het is dan ook de uitgelezen kans om met al deze producten kennis te maken.
  • Graag informeren we u omtrent de mogelijkheden en condities.